DERMMATCH 40 g, (izaberite boju) vodootporan zgušćivač za kosu

Kosa za zgušnjavanje - DERMMATCH 40 g, (izaberite boju) vodootporan zgušćivač za kosu

  • Proizvođač: Dermmatch
  • Model: ZG122011
  • Dostupnost: Dostupno
  • €43.36
  • €36.88

  • 2 ili više artikala €35.77
  • 3 ili više artikala €35.04
  • 4 ili više artikala €33.93

Dostupne opcije

DermMatch - vrhunski proizvod koji pokriva područje bez kose, popunjava i učvršćuje postojeću kosu, pokriva sijede i vraća kosu natrag starom volumenu.


DermMatch su liječnici počeli preporučivati za pokrivanje ožiljaka nakon transplantacija prije više od 15 godina. Danas je to najprodavaniji proizvod za pokrivanje manjih područja bez kose, popunjavanje tanke kose i pokrivanje sijedih područja. Proizvod je 100% siguran i ne sadrži opasne tvari. DermMatch je preporučen od strane doktora, kao i od dermatologa u sljedećim slučajevima:
- pojava djelomične muške i ženske ćelavosti - stanjivanje kose (vidljiva su područja gole kože)
- nakon transplantacije (pokrivanje ožiljaka)

- kao kozmetički pripravak kod trošenja preparata za rast kose

- kod pokrivanja sijede kose i promjena boje korijena


DermMatch Vam pruža neposredan rezultat i transformira Vaš izgled. Tanka se kosa popunjava i postaje čvrsta. Blagotvorna krema pokriva Vaše vlasište i Vaša kosa odmah dobiva bogati volumen. Plivanje, znojenje i češljanje ne smanjuju mu djelovanje; DermMatch također ostaje na glavi za vrijeme plivanja. Slični proizvodi koje možete dobiti na tržištu nisu ni približno toliko stabilni i pouzdani.

DermMatch pokriva kožu vlasišta i poprima boju kose kako bi se što bolje slagala s Vašom. Postoji 8 različitih boja i ako ne dobijete serijsku boju po Vašoj želji, možete je dobiti miješanjem dvije ili više boja.

Možete birati između sljedećih boja: bijela, platinasto plava, svijetlo smeđa, srednje smeđa, tamno smeđa, crvena, srebrna i crna.DermMatch omogućuje rast kose. Napravljen je od sigurnih sastojaka koji njeguju Vaše vlasište. Pokrivne su boje blagotvorne za kožu i ne sadrže opasne boje. DermMatch se također može koristiti dok uzimate pripravke poput Propecije ili Rogainea, nakon 2 do 3 dana iza presađivanja kose. Proizvod ne sadrži ostatke vune, mljevene ljudske ili životinjske dlake i potpuno je bezopasan. Preporučuju ih vodeći dermatolozi u SAD-u. Nanošenje DermMatcha vrlo je jednostavno. Nježno utrljajte proizvod na kožu vlasišta pomoću vlažnoga štapića za nanos, tako da brzo oboji i pokrije dio koji želite pokriti.

Četkom nanesite proizvod kroz tanju kosu i pustite da se kosa osuši na zraku. Prođite suhom četkom još jednom kroz kosu i primijetit ćete neposredan učinak - bogat volumen Vaše kose, a rijetka područja (gdje se ranije vidjelo golo vlasište) nestaju. Plivanje, znojenje i češljanje također više nisu problem. DermMatch ostaje na koži vlasišta i kosi sve dok se ne ispere šamponom. Poziv na party negdje na moru ili u blizini vode više ne mora biti traumatično iskustvo.

 

Postavite pitanje

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
Povezani artikli