HAIRLISS KREATINE PROFESSIONAL – protiv ispucalih vrhova

Njega kose - HAIRLISS KREATINE PROFESSIONAL – protiv ispucalih vrhova

  • Proizvođač: Claude Bell
  • Model: S012013
  • Dostupnost: Dostupno
  • €14.75

HAIRLISS KREATINE PROFESSIONAL – PROTIV ISPUCALIH VRHOVA

Problem oštećenih vrhova poznat je većini žena, osobito onima koje imaju dužu kosu. Rezultat je najčešće neprivlačna kosa; suha, s ispucalim vrhovima poput slame. No,imamo idealno rješenje za Vas!

Pucanje vrhova događa se iz više različitih uzroka: suha kosa, agresivni šamponi, prevruće sušenje kose ili preopterećenje kose zbog kemijske obrade. To se posebno negativno odražava na vrhovima kose, koja kod pucanja djeluje starom i slabom.

Proizvod HAIRLISS KERATINE PROFESSIONAL - učinkovito smanjuje pojavu oštećenih vrhova. Vraća vam izgled glatke, sjajne kose i vašu će kosu biti jednostavnije oblikovati u nove frizure.  

Posebna tekućina za njegu vrhova kose protiv ispucalih vrhova sadrži silikonsko ulje koje popunjava oštećene vrhove. Kosa je trenutačno zdravija i manje zamršena. Važno je napomenuti da proizvod ne koristite nakon svakog pranja kose, nego otprilike svakog trećeg. Silikonski sloj zadržava se na kosi nekoliko pranja. Pretjerivanje sa silikonskim uljem može opteretiti ili »slijepiti« kosu. Preporučujemo da u kosu utrljate kap ili dvije proizvoda jer je vrlo bogat i koncentriran.

UPUTE ZA UPOTREBU

Serum se nanosi na mokru kosu odmah nakon šamponiranja ili balzama za kosu. NE PREPORUČUJE se da kosu cijedite odnosno umatate u ručnik prije nanošenja proizvoda. Istisnite nekoliko kapi na dlanove i masIrajte od korijena do vrha kose.

Postavite pitanje

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
Povezani artikli